2/05/2009

Nog 35 dagen te gaan


Julleke staat nu op het Flagey plein. Morgen is het daar markt dus zal dat de visibiliteit van Pro Bruxsel een beetje verhogen. Ik ben een paar dikke kettingen en een paar hangsloten gaan halen. Ik hoop dat de fietsjes nu niet meer worden gepikt zoals een paar dagen geleden is gebeurd. Gisteren kwam iemand ons spontaan vertellen dat hij de fietsen had opgemerkt. Dat is wel leuk te horen natuurlijk.
Door het feit dat we met vele kleine partijen zijn en maar 1 aanplak bord ter beschikking krijgen zijn we wel genoodzaakt om andere alternatieve oplossingen te gaan zoeken. Ik hoop dat het ook een beetje de menselijke kant van de kandidaten op onze lijst benadrukt. We zijn immers een partij die in de eerste plaats bestaat uit burgeres die zich willen inzetten voor burgers!

In het Filmpje is de werkelijkheid heel zichtbaar. Dat is dus democratie volgens sommige! Gewoon schandalig als je dan nog eens overal in de kranten leest dat de politieke partijen alsmaar schandalig hogere budgetten toeeigen om campagne te voeren. En dat terwijl een nieuwe partijen , die nochtans verplicht is aan een VZW te zijn verbonden, geen enkele budget worden gegeven.


.

Geen opmerkingen: