25/03/2009

Nog 74 dagen te gaan


Gisteren is Dani Klein te gast bij Phara op Canvas. Morgen plaats ik hier het filmpje. Ondertussen toch wel al een artikeltje dat in de Metro stond eergisteren.
Deze avond vergaderen we voor de campagne acties. Er staan er al een paar vast maar er is nog veel werk om de andere uit te voeren. De reden waarom we acties voeren tijdens onze campagne ligt voornamelijk bij het feit dat we meer naambekendheid willen genieten in de pers. PROBRUXSEL kamt namelijk met een probleem waar alle kleine en nieuwe partijen mee geconfronteerd worden. De media wil, kan of mag niet veel aandacht spenderen aan ons. Gelukkig bestaan er alternatieven want wij hebben niet echt de financiële mogelijkheden om grote betaalde advertenties te plaatsen in de kranten. En misschien weet u het al, of ook niet, maar vanaf 7 maart is de sperperiode ingetreden voor de politieke campagnes. Dat wil zeggen dat er een limiet bestaat in verband met de uitgaven van een partij, dat er geen grote affiches meer mogen worden opgehangen op normale reclame borden en dat het strikt verboden is om gadgets of andere dingen weg te geven dat niet als brochures of flyers worden aanzien. Het is met andere woorden oppassen geblazen ook als het op acties aankomt.
Wat de acties specifiek inhouden ga ik later , na de vergadering laten weten. Op de 20 km van Brussel zullen we al heel erg zichtbaar aanwezig zijn. Op de verschillende markten zullen we ook meer en meer te zien zijn.
Wat ook al vast staat is dat we een fietstocht doen op 16 mei tijdens de week van de fiets.

Info:
GEGIDSTE FIETSTOCHT, 14 tot 18 uur
In Elsene
Brussel is ontegensprekelijk de stripstad van België : van Quick en Flupke tot Brüsel via Guust Flater, allemaal kom je ze hier tegen. Veel bekende auteurs begonnen hun carrière in deze stad of wonen er nog altijd. Eén van Horta’s bekendste gebouwen, het Waucquez-warenhuis, werd omgebouwd tot Stripmuseum. De laatste 10 jaar werden 25 blinde muren in de stad versierd met striphelden. Deksels ! Sommige personages blijven in hun eigen wereld, aha, maar sommigen zetten ook een stap in de stad, duizend bommen en granaten ! Onderweg komen we langs enkele leuke plekjes in het historische stadscentrum. Hoeba hoeba.
Nl & Fr of tweetalig, ongeveer 12 km, vertrek vanaf het
Fietsershuis
Organisatie: vzw Pro Velo
Meer info kan op de website van het evenement gevonden worden:
http://www.dringdring.be/article_nl.php3?id_article=106

Geen opmerkingen: