6/06/2009

Nog 1 dag te gaan

.
Nog een dagje te gaan en we weten of de Brusselaar zal antwoorden op de stem die we hun willen geven. Wat het resultaat ook mag wezen, we hebben al heel veel gerealiseerd tot nu toe. Pro Bruxsel is de eerste echte Brusselse partij ooit. Dat wil zeggen dat we niet van een andere partij afhangen. We staan dus niet onder druk van invloeden die ons zouden kunnen worden opgelegd vanuit Vlaanderen of Wallonië.
Pro Bruxsel is ook de eerste en enige echte tweetalige partij van België. Wij zijn ook de eerste partij die ooit m wel onder twee verschillende namen, zowel een Franstalige en een Nederlandstalige lijst hebben binnengebracht. Nu maar hopen dat dit de eerste stap is naar volledig tweetalige lijsten voor de volgende gewest verkiezingen!
Als u al eens wil oefenen voor deze verkiezingen dan kan u hier een simulatie uitproberen. In een paar seconden kan je eens proberen en bekijken hoe het eruit zal zien in het stemhokje.
Vandaag hadden we ons debat in de IHECS met Mark Dubrulle (mede oprichter van AGALEV) Tony Mary (B+) Philippe van Parijs en onze lijstduwer van de Franstalige lijst Alain Maskens. Het debat bevestigde nog eens dat we goed bezig zijn en dat er een nood bestond om deze partij op te richten.
Morgen plaats ik hier het filmpje van het debat van Jan Verbeke en Piet Desle van lijst Dedecker.
.

Geen opmerkingen: